Search
Close this search box.

Gereedschapreview.nl

Over ons

Wij zijn Gereedschapreview.nl

Ons team bestaat uit fanatieke en ambitieuze klussers. In het dagelijks leven actief als installateurs van onder andere zonnepanelen, maar ook gedreven doe-het-zelvers. Een groot deel van de verbouwing van Lex zijn huis heeft hij volledig zelf gedaan! Hier kwam behoorlijk wat bij kijken, en al gauw realiseerde hij zich dat goed gereedschap het halve werk is. Maar hoe vind je de beste accuboor of cirkelzaag? Waar baseer je je keuze op? Wij merkten dat er een ontzettend groot aanbod is aan allerlei soorten gereedschap en dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft Lex besloten om een website te maken die gereedschap met elkaar vergelijkt en beoordeeld.

Ons doel is om je te helpen in je zoektocht naar goed gereedschap!

Wetende uit ervaring hoe belangrijk goed gereedschap is, willen wij de keuze voor jou verduidelijken en gemakkelijker maken. We informeren je bij ieder type (elektrisch) gereedschap waar je op moet letten bij het aanschaffen en wat belangrijke factoren zijn waar je rekening mee moet houden. Zo heb je gelijk een goed beeld bij wat belangrijk is bij de aanschaf van je volgende tool.

Thuisklus 1
Thuisklus 2

Wij reviewen gereedschap en beoordelen het!

Doe-het-zelver of semi-pro, lang niet alle klussers weten welk gereedschap ze nou het beste kunnen aanschaffen voor hun wensen en gebruik. Een hobby-klusser zal waarschijnlijk hele andere eisen stellen aan zijn accuboor dan een professional die hem dagelijks gebruikt. Daarom geven wij recensies en beoordelingen voor deze verschillende type klussers. Hiermee kun je in één oogopslag het gereedschap vinden die aan jouw eisen voldoet, zonder uren lang door allerlei webwinkels of fysieke winkels te zoeken.e

Wat is het verdienmodel van Gereedschapreview.nl?

Het maken en hebben van een website is niet gratis, maar het gebruik van gereedschapreview.nl wel! Om deze website online en up-to-date te houden werken wij met affiliate partners. Als de lezer beslist om een bepaald product aan te schaffen dan ontvangen wij een commissie hier over. Wij vinden het echter belangrijk om expliciet te vermelden dat dit geen enkele invloed heeft op de beoordeling vanuit onze kant op gereedschap. Als een product bijvoorbeeld relatief duur is of van mindere kwaliteit dan vermelden wij dit!