Search
Close this search box.

Gereedschapreview.nl

Beste Gereedschapskoffer – Top 5

Direct de beste gereedschapskoffer? Bekijk de top 5

Kraft Muller Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer
Robuust
 • 386-delig
 • 13,7 Kg.
 • Zeer Ruim, wieltjes
 • Gereedschap valt soms er uit
Onze keuze
4.8/5

ALDORR Tools Gereeschapskofer

Gereedschapskoffer
Compact
 • 73-Delig
 • 4 Kg.
 • Goede kwaliteit gereedschap
 • Relatief weinig onderdelen
hobbyklusser
4/5

Makita
P-90532

Sleutel en bit-set
Volledige bitset
 • 227-Delig
 • 9,7 Kg,
 • Kwaliteit bitjes en dopsleutels
 • Minder soorten gereedschap
Semi-pro
4.2/5

Kraftwerk
1050

Gereedschapskoffer
Kwaliteit
 • 228-Delig
 • 15 Kg.
 • Meer compartimenten
 • Zwaar om te vervoeren
Professional
4.7/5

Höfftech gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer
Budget vriendelijk
 • 108-Delig
 • 3 Kg.
 • Gunstig geprijsd
 • Minder duurzaam materiaal
budget
3.5/5

Beste Gereedschapskoffer - Top 5 in 2023

Een gereedschapskoffer mag niet ontbreken aan het arsenaal van de doe-het-zelver. Het is een ontzettend handige toevoeging om je gereedschap te kunnen ordenen, bewaren en vervoeren. Het zorgt ervoor dat je tools altijd een vaste plek hebben en je nooit meer hoeft te zoeken naar die ene tang of schroevendraaier.

Het is echter lastig te oriënteren tussen het grote aanbod van verschillende gereedschapskoffers in alle soorten en maten. Wij hebben daarom flink wat research voor je gedaan, en gereedschapskoffers beoordeeld op basis van onderdelen, volume, gewicht en praktische toevoegingen in het gebruik. Zo vind je direct de beste gereedschapskoffer voor jouw wensen.

De gereedschapskoffer: belangrijk om te weten

Een gereedschapskoffer is je beste vriend bij het klussen, je kunt hem overal mee naar toe nemen en je zult hem op vele plekken nodig hebben. Meeste gereedschapskoffers zijn uitgerust met de standaard veelgebruikte gereedschappen als tangen, schroevendraaiers, een hamer en bitjes en boortjes. De luxere uitvoeringen bestaan vaak uit meer onderdelen zoals bijvoorbeeld moersleutels, inbussleutels, een rolmaat en een waterpas. Met deze gereedschapskoffers heb je letterlijk alles bij de hand wat je nodig hebt qua non-elektrisch gereedschap. Wij zullen ons in deze top 5 dan ook voornamelijk richten op dit type gereedschapskoffer.

Bij aankoop van een gereedschapskoffer zijn er dus heel wat dingen waar je op moet letten, hieronder vatten wij de meest belangrijke punten samen zodat je weet waar je naar moet kijken bij het aanschaffen van een gloednieuwe gereedschapskoffer.

Onze selectie van de beste gereedschapskoffers

Om je in je zoekproces proces te helpen hebben wij al het broodnodige onderzoek voor je gedaan en gereedschapskoffers beoordeeld. Hieruit zijn vijf gereedschapskoffers duidelijk naar voren gekomen, die we onderverdeeld hebben voor klussers variërend van hobby-klusser tot de professional. Zo vind je direct de beste gereedschapskoffer. 

Beste Gereedschapskoffer: Onze keuze

Kraft Muller Gereedschapskoffer
 •  
Onze keuze

De robuuste aluminium gereedschapskoffer van Kraft Muller is de meest veelzijdige koffer op de markt. Dit komt omdat deze koffer zowel bruikbaar is op een vaste werkplek als op een rondreizende klusser zijn achterbank. Deze gereedschapskoffer is erg ruim en groot en heeft ook wielen en een stevig uitschuifbaar handvat. Deze koffer beschikt over een volume van 37.000 kubieke cm. Dit maakt hem meer dan groot genoeg voor al de 386 onderdelen in deze gereedschapskoffer. De tools die in deze koffer zitten zijn vervaardigd uit sterk Chroom-Vanadium staal en bieden een zeer compleet arsenaal aan gereedschap. 

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Gereedschapskoffer
Productnaam: Kraft Muller gereedschapskoffer
Materiaal: Staal
Gereedschap: Ja
Afmetingen: 37x20x50 cm
Gewicht: 13,7 Kg
Aantal onderdelen: 386
Soort koffer: Trolley

Onze beoordeling

Deze grote, ruime koffer van Kraft Muller tikt alle vinkjes en is in totaliteit een mooie en stevige koffer. De 386 onderdelen die zich in de koffer bevinden zijn van zeer goede kwaliteit en gaan lang mee. Een erg goede keuze voor zowel de doe-het-zelver als de beroepsklusser.

Onderdelen
5/5
Volume
5/5
Gewicht
4.5/5
Totaal score
4.7/5

Beste Gereedschapskoffer: Hobbyklusser

ALDORR Tools Gereeschapskoffer
 •  
Hobbyklusser

De hobbyklusser hoeft niet veel verder te zoeken dan de compacte gereedschapskoffer van ALDORR Tools. Deze handige koffer is perfect voor de reizende/ beginnende klusser. Met zijn 73 onderdelen heb je meer dan genoeg onderdelen en stukken gereedschap om van start te kunnen gaan met grote en kleine klussen. Met een totaal volume van 10.000 kubieke cm is deze koffer mooi ruim. Deze grootte gaat samen met een gewicht van 4 kg wat zeker niet verkeerd is voor een koffer van dit formaat. Dit gewicht zit hem vooral in het gereedschap aangezien de koffer gemaakt is van licht aluminium.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Gereedschapskoffer
Productnaam: ALDORR Tools gereedschapskoffer
Materiaal: Aluminium
Gereedschap: Ja
Afmetingen: 20x50x10 cm
Gewicht: 4 Kg
Aantal onderdelen: 73
Soort koffer: Draagkoffer

Onze beoordeling

De compacte gereedschapskoffer van ALDORR Tools is de ideale koffer voor de hobbyklusser. Hij zit vol met handige materialen en stukken gereedschap die zowel de beginnende als de reizende klusser goed op weg helpt met essentieel gereedschap.

Onderdelen
4/5
Volume
4.5/5
Gewicht
5/5
Totaal score
4.5/5

Beste Gereedschapskoffer: Semi-professional

Makita P-90532
 •  
Semi-Pro

De Makita P-90532 is de beste gereedschapskoffer voor de semi-prof. Deze handige en compacte koffer beschikt over een volume van bijna 18.000 kubieke centimeter. In dat volume is er plaats voor maar liefst 227 onderdelen waaronder verschillende stukken gereedschap van Makita. Deze onderdelen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee, en bestaan voor een groot deel uit bitjes en dopsleutels. De koffer weegt wel een hoge 9,7 Kg wat veel is voor dit formaat, dit komt omdat de koffer gemaakt is uit metaal. Metaal bevordert de stevigheid en robuustheid van de koffer maar heeft ook een groot effect op het gewicht.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Gereedschapskoffer
Productnaam: P-90532
Materiaal: Metaal
Gereedschap: Ja
Afmetingen: 10x46x39 cm
Gewicht: 9,7 Kg
Aantal onderdelen: 227
Soort koffer: Draagkoffer

Onze beoordeling

De robuuste Makita P-90532 is een aangename koffer voor de semi-prof. Deze ruime 18.000 kubieke centimeter koffer beschikt over een mooi aantal onderdelen en stukken gereedschap die je helpen om je klussen te klaren. Helaas beschikt deze koffer niet over tangen, hamers etcetera en is dus voornamelijk gericht op schroeven en moersleutels.

Onderdelen
5/5
Volume
5/5
Gewicht
3/5
Totaal score
4/5

Beste Gereedschapskoffer: Professional

Kraftwerk 1050
 •  
Professional

Voor de professional hebben wij de Kraftwerk 1050 gekozen. Deze gereedschapskoffer huist 228 onderdelen en stukken gereedschap verdeeld over verschillende compartimenten zoals te zien op de afbeelding. Het gewicht ligt hoger dan normaal dankzij deze vele onderdelen, dit gewicht maakt deze koffer dus niet ideaal voor transport. Het volume van deze gereedschapskoffer bedraagt 22.000 kubieke centimeter. Een zeer compleet arsenaal aan tools van hoogwaardige kwaliteit.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Gereedschapskoffer
Productnaam: 1050
Materiaal: Kunststof
Gereedschap: Ja
Afmetingen: 15x44x33 cm
Gewicht: 15 Kg
Aantal onderdelen: 228
Soort koffer: Draagkoffer

Onze beoordeling

De Kraftwerk 1050 gereedschapskoffer beschikt over alles wat de professional in zijn arsenaal nodig heeft qua handgereedschap. Met 228 onderdelen en een groot volume is deze koffer meer dan ruim genoeg voor zijn inhoud. Hij is echter net wat te zwaar voor transport en komt beter tot zijn recht bij stationair gebruik in een werkplaats.

Onderdelen
5/5
Volume
5/5
Gewicht
3/5
Totaal score
4/5

Beste Gereedschapskoffer: Budget

Höfftech gereedschapskoffer
 •  
Budget

De gereedschapskoffer van Höfftech sluit onze lijst af als de beste gereedschapskoffer voor iemand op een beperkter budget. In principe geeft deze koffer je alles wat je nodig hebt als beginner, 108 onderdelen waaronder handige stukken gereedschap zoals een hamer en een zaag. Dit is echter niet genoeg voor een ervaren klusser die met zwaarder geschut omgaat. Het gewicht van deze koffer is wel fenomenaal, deze bedraagt namelijk enkel 3 Kg. Deze koffer is gemaakt van PVC, helaas zeker niet zo stevig en robuust als metaal of aluminium.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Gereedschapskoffer
Productnaam: Höfftech gereedschapskoffer
Materiaal: PVC
Gereedschap: Ja
Afmetingen: 34x7x26 cm
Gewicht: 3 Kg
Aantal onderdelen: 108
Soort koffer: Handkoffer

Onze beoordeling

Voor een relatief goedkope prijs kun je de eigenaar worden van een Höfftech gereedschapskoffer en alle onderdelen daarin. Je hebt hiermee een prima start aan je klus avonturen als je niet te hoge eisen stelt aan kwaliteit. Deze koffer is echter niet aan te raden voor ervaren klussers.

Vermogen
4/5
Zaagdiepte
4/5
Gewicht
4.5/5
Totaal score
3.7/5

Bekijk ook:

Email
Print
Facebook
WhatsApp