Search
Close this search box.

Gereedschapreview.nl

Beste Accu Schroefmachine – Top 5

Beste Accu Schroefmachine - Top 5

Ben je op zoek naar een nieuwe accu schroefmachine? Dan zal je merken dat er nogal een groot aanbod is in verschillende accu schroefmachines.
Om je keuze te vergemakkelijken hebben we voor iedere type klusser een beoordeling  gemaakt van de beste accu schroefmachine. Zo kun je in één oogopslag bepalen welke accu schroefmachine het beste bij jouw wensen past. 

Direct naar de Beste Accu Schroefmachine?

De accu schroefmachine: belangrijk om te weten

De accu schroefmachine is een essentieel stuk gereedschap voor een goede klusser. Deze compacte machines draaien schroeven met hoge snelheden in materialen zoals hout of plastic. De accu schroefmachine is minder krachtig dan de slagschroevendraaier, maar wel subtieler in gebruik bij lichte schroefklussen. Deze machines komen vaak ook met extra functies en accessoires om het klussen nog comfortabeler te maken. Met dit apparaat is het overigens niet mogelijk om gaten te boren. Hiervoor heb je een accuboormachine of klopboormachine nodig.

Onze selectie van de beste accu schroefmachines

Fabrikanten plaatsen vaak misleidende en verwarrende informatie in hun productbeschrijvingen. Er worden veel technische specificaties vermeld, maar dat zegt niet altijd alles over het presteren van een machine. Zo ga je uiteindelijk op vertrouwen producten kopen, in plaats van de kennis te hebben die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Wij zijn van mening dat goed geïnformeerde consumenten niet alleen betere beslissingen kunnen nemen, maar ook een veel grotere waarde kunnen halen uit hun aankoop.

Als je de beste accu schroefmachines wilt hebben voor jouw wensen, dan zijn onze beoordelingen bedoeld voor jou. Ze maken het gemakkelijk om te zien wat een geweldige accu schroefmachine is en welke modellen je beter kunt vermijden. 

Beste Accu Schroefmachine: Onze keuze

Makita DF001DW
  •  
Onze keuze

De Makita DF001DW triomfeert naar de plek van “Onze Keuze”. Deze accu schroefmachine komt met een uitgebreide kist vol schroefkoppen en ander bits om jou zo meteen aan de slag te helpen. De 3,6 V en 1,5 Ah accu geeft je ruim genoeg kracht om al je schroefwerken mee te doen, ook biedt deze accu je de tijd om dit te doen dankzij een redelijk lange levensduur. Wel kan deze DF001DW je niet vertellen hoe lang je nog kunt werken door het gebrek aan een batterij-indicator. Deze machine beschikt over een handige LED-lamp om ook donkere werkoppervlakten duidelijk zichtbaar te maken.  

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Accu Schroefmachine
Productnaam: DF001DW
Voltage: 3,6 V
Accu: 1,5 Ah
Koppel: 4 Nm
Gewicht: 0,4 kg 
Maximum Toeren: 220 rpm

Onze beoordeling

De complete Makita DF001DW biedt alles wat je zoekt in de beste accu schroefmachine. De accu geeft je genoeg kracht en zorgt voor een maximum toeren van 220 rpm. Het ergonomische design zorgt voor een aangenaam gebruik en bied je alle snufjes die je nodig hebt, met uitzondering van de batterij-indicator.  

Voltage
4.5/5
Accu
4.5/5
Gewicht
5/5
Totaal score
4.5/5

Beste Accu Schroefmachine: Hobbyklusser

BLACK+DECKER CS3652LC-QW
  •  
Hobbyklusser

De ergonomische BLACK+DECKER CS3652lC-QW biedt alles wat de hobbyklusser van een accu schroefmachine mag verwachten. De 3,6 V motor stuurt deze machine aan om schroeven met een maximum van 180 rpm in hun oppervlak te draaien. Bij dit stuk gereedschap wordt een handige hoekopzetstuk geleverd, te gebruiken om te boren op moeilijk te bereiken hoeken. Op de machine kun je een sterke LED-lamp vinden die ook werken op donkere plekken geen probleem maakt. 

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Accu Schroefmachine
Productnaam: POWX1365MB
Voltage: 3,6 V
Accu: 1,5 Ah
Koppel: 5,5 Nm
Gewicht: 0,7 kg 
Maximum Toeren: 180 rpm

Onze beoordeling

De BLACK+DECKER CS3652lC-QW is de beste optie voor de hobbyklusser. Deze machine is niet heel krachtig maar bied een maximum toeren van 180 rpm en een koppel van 5,5 Nm wat ruim genoeg is voor klussen om en rond het huis. Het aangename design en de handige snufjes die met deze accu schroefmachine komen laten hem hoog scoren op gebruiksvriendelijkheid.

Vermogen
4/5
Accu
4.5/5
Gewicht
4.5/5
Totaal score
4/5

Beste Accu Schroefmachine: Semi-professional

BOSCH IXO V
  •  
Semi-Pro

Voor de semi-prof hebben wij de BOSCH IXO V geselecteerd. Deze accu schroef machine gaat all-in op gebruiksvriendelijkheid. Dit kun je zien aan de LED-lamp die je op 2 mogelijke manieren kunt gebruiken: 1 duidelijke plek verlichten met spotlight of een groter oppervlak verlichten met shatterlight. Ook zijn alle knoppen handig gelokaliseerd op deze ergonomisch ontworpen machine. De batterij-indicator geeft aan hoeveel batterijpercentage je nog over hebt en de knop boven op laat je switchen tussen schroeven vast en los draaien. 

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Accu Schroefmachine
Productnaam: IXO V
Voltage: 3,6 V
Accu: 1,5 Ah
Koppel: 4,5 Nm
Gewicht: 0,6 kg 
Maximum Toeren: 215 rpm

Onze beoordeling

Deze Bosch IXO V maakt schroeven draaien een plezier. Bij Bosch hebben ze dit model erg makkelijk en aangenaam in gebruik gemaakt. De 3,6 V en 4,5 Nm motor geeft ook nog genoeg kracht om verschillende klussen variërend tussen licht en zwaar te doen. 

Vermogen
4.5/5
Accu
4.5/5
Gewicht
4.5/5
Totaal score
4.5/5

Beste Accu Schroefmachine: Professional

DeWalt DCF680G2
  •  
Professional

De DeWalt DCF680G2 is de volgende op onze lijst en schenkt zich het meest voor de professional. Deze accu schroefmachine is een vreemde eend in de bijt, hij werkt namelijk op beweging. Als je de power-knop induwt kunt je de machine naar rechts of naar links kantelen met jouw hand, aan de hand van die beweging zal de schroefmachine mee draaien en zijn kracht bepalen. Dus als je 90 graden draait zal de machine op volle toeren mee naar rechts draaien. Bij deze machine worden 2 accu’s geleverd om goed te maken voor de niet al te lange levensduur van diezelfde accu. Ook huist deze machine een LED-lamp en batterij-indicator.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Accu Schroefmachine
Productnaam: DCF680G2
Voltage: 7,2 V
Accu: 1 Ah
Koppel: 4 Nm
Gewicht: 0,5 kg 
Maximum Toeren: 430 rpm

Onze beoordeling

De professional hoeft niet veel verder te kijken dan deze DeWalt DCF680G2 accu schroefmachine. Deze bijzondere machine brengt heel wat voordelen met zich mee op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Maar ook geeft de 7,2 V en 4 Nm motor je erg veel kracht om mee te werken.

Vermogen
5/5
Accu
4/5
Gewicht
5/5
Totaal score
4.8/5

Beste Accu Schroefmachine: Budget

VONROC CD503DC
  •  
Budget

In de VONROC CD503DC vind je een uitstekend en goedkoop alternatief. Deze accu schroefmachine beschikt over een 4V en 4 Nm koppel motor die genoeg kracht geeft om de lichte werken in en rond het huis te voltooien. Bij deze machine krijg je 2 handige hoekopzetstukken om moeilijk bereikbare schroeven toch vast te krijgen. De CD503DC is wel de zwaarste in onze lijst van de beste accu schroefmachines met een gewicht van 0.9 kg.  Deze machine beschikt over zowel een LED-lamp als een batterij-indicator voor optimaal comfort en een efficiënte manier van werken.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Accu Schroefmachine
Productnaam: DC503DC
Voltage: 4 V
Accu: 1,3 Ah
Koppel: 4 Nm
Gewicht: 0,9 kg 
Maximum Toeren: 200 rpm

Onze beoordeling

De VONROC CD503DC leent zich perfect voor de mensen die opzoek zijn naar een goede accu schroefmachine maar niet te veel geld kwijt willen. De 4 Nm koppel produceert een maximum toeren van 200 rpm waarmee lichte klussen geen enkel probleem zijn. Ook deze machine beschikt over een LED-lamp en een batterij-indicator.

Vermogen
4/5
Accu
4/5
Gewicht
4/5
Totaal score
4/5

Lees hier alles wat je moet weten over cirkelzagen

Bekijk ook:

Email
Print
Facebook
WhatsApp