Search
Close this search box.

Gereedschapreview.nl

Multitool – Beste roterende multitool Top 5

Beste roterende multitool

Ben je op zoek naar een nieuwe roterende multitool? Je zal merken dat er een groot aanbod is in verschillende roterende multitools. Om je keuze te vergemakkelijken hebben we voor iedere type klusser een beoordeling  gemaakt van de beste roterende multitools. Zo kun je in één oogopslag bepalen welke roterende multitool het beste bij jouw wensen past.

Direct naar de Roterende Multitool?

De roterende multitool: belangrijk om te weten

De roterende multitool is vooral handig bij exact en fijn werk. Dit komt omdat de opzetstukken een heel stuk kleiner zijn vergeleken bij oscillerende multitools en omdat de krachtoutput ook een tikje lager ligt. Deze machine gebruik je dus beter niet bij grote klussen maar bij kleine schuur, slijp, zaag of graveer werkjes.

Multitools zijn efficiënt, snel en prestatiegericht en je zult versteld staan hoe veelzijdig deze compacte tools werkelijk zijn. Het beste van alles is dat deze multitools ongelooflijk eenvoudig te bedienen zijn. Met een beetje instructie kan iedereen professionele resultaten van hoge kwaliteit produceren. Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn bij de aankoop van een nieuwe roterende multitool, hieronder vatten wij deze samen zodat jij de beste roterende multitool kan vinden.

Onze selectie van de beste roterende multitools

Er is een groot aanbod in verschillende roterende multitools, je kan kiezen tussen een grote verscheidenheid in vermogen, prijs en kwaliteit. Ook beschikken roterende multitools over verschillende gadgets en kenmerken. Het is dus van belang je goed te informeren over welke roterende multitools aan jouw wensen voldoet voordat je tot aankoop overgaat.

Om de verschillende keuzes te verduidelijken voor je hebben wij een selectie gemaakt van de beste roterende multitools op de markt voor elk type klusser. Bekijk ook onze uitgebreide gids over hoe je een multitool gebruikt. 

Beste roterende multitool: Onze keuze

Dremel 4000
  •  
Onze keuze

De veelzijdige Dremel 4000 is onze keuze voor de beste roterende multitool. Deze machine ligt aangenaam in de hand dankzij zijn compactheid, ergonomisch design en zijn comfortabele gewicht. De machine maakt maximum 35.000 wendingen per minuut, behoorlijk krachtig voor een roterende multitool. Bij deze roterende multitool krijg je een stevige kist met daarin 128 accessoires. De opzetstukken wissel je moeiteloos zonder extra materiaal.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Roterende multitool
Productnaam: Dremel 4000
Vermogen: 175W
Stroomtoevoer: netstroom
Lengte kabel: /
Toerental: 5000-35000 rpm
Trilwaarden: 11 m/s
Aantal accessoires: 128
Gewicht: 0,6 kg

Onze beoordeling

De Dremel 4000 beschikt over alles wat je verwacht bij een roterende multitool. Deze complete machine biedt zowel kracht en gebruiksvriendelijkheid en combineert deze op een praktische manier om zo tot een veelzijdige machine te komen. Helaas zijn de trillingswaarden relatief hoog, wat bij intensief of langdurig gebruik voor vermoeidheid in de arm zou kunnen zorgen.

Vermogen
4.5/5
Toeren
5/5
Gewicht
5/5
Vibratiepreventie
3.5/5
Totaal score
4.5/5

Beste roterende multitool: Hobbyklusser

Powerplus POWX 1341
  •  
Hobbyklusser

De hobbyklusser kan elke klus waar maken met deze Powerplus POWX 1341. Ook deze machine heeft een hoge rotatie; 40.000 omwentelingen per minuut. Deze snelle machine zit samen met 126 accessoires in een stevige kist die je makkelijk kan opslaan. De lage trillingswaarden zorgen voor een aangename ervaring, ook bij langdurige klussen. Het gewicht van 2,82 kg is aan de zware kant en kan voor ongemakkelijkheid zorgen.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Roterende multitool
Productnaam: POWX 1341
Vermogen: 200W
Stroomtoevoer: netstroom
Lengte kabel: 3m
Toerental: 10000-40000 rpm
Trilwaarden: 3,5 m/s
Aantal accessoires: 126
Gewicht: 2,82 kg

Onze beoordeling

Snel en precies werken gaat goed met de Powerplus POWX1341, deze uiterst exacte machine maakt korte metten met jouw klussen. De snelle motor en het aangename design maken het gebruik van deze machine erg makkelijk.

Vermogen
5/5
Toeren
4.5/5
Gewicht
3.5/5
Vibratiepreventie
4.5/5
Totaal score
4/5

Beste roterende multitool: Semi-professional

Dremel 8220
  •  
Semi-Pro

De semi-prof hoeft niet veel verder te kijken dan de Dremel 8220. Deze roterende multitool beschikt over een 12V vermogen dat een maximum van 35.000 toeren produceert. De 2 Ah accu geeft je genoeg tijd om kleine klussen te voltooien. Ook geeft deze accu je alle bewegingsvrijheid die je maar nodig kunt hebben. De relatief hoge trillingswaarden zorgen op den duur voor een mindere gebruikservaring.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Roterende multitool
Productnaam: Dremel 8220
Vermogen: 12V
Stroomtoevoer: Accu
Accucapaciteit: 2 Ah
Toerental: 5000-35000 rpm
Trilwaarden: 11,8 m/s
Aantal accessoires: 65
Gewicht: 1,6 kg

Onze beoordeling

De robuuste Dremel 8220 claimt de spot voor de semi-prof. Deze krachtige machine focust zich vooral op een snelle en sterke werking. Dit gaat helaas wel iets ten koste van de gebruiksvriendelijkheid. Deze machine is vooral geschikt voor mensen die hem niet dagelijks maar toch regelmatig gebruiken

Vermogen
5/5
Accu
5/5
Gewicht
3.5/5
Vibratiepreventie
2.5/5
Totaal score
3.7/5

Beste roterende multitool: Professional

Bosch GRO
  •  
Professional

En dan komen we aan bij de Bosch GRO. Deze  krachtige machine geeft de professional alles wat hij nodig heeft: comfort en kracht. De kracht haalt hij uit de 10,8V en 2 Ah Lithium accu die er voor zorgt dat de machine 35.000 toeren per minuut kan geven. Het aangename gewicht van 1,1 kg draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van deze roterende multitool. De Bosch GRO is een van de beste in zijn klasse.

Voordelen

Specificaties

Type: Roterende multitool
Productnaam: GRO 10,8V-LI
Vermogen: 10,8V
Stroomtoevoer: Accu
Accucapaciteit: 2 Ah
Toerental: 5.000-35.000 rpm
Trilwaarden: /
Aantal accessoires: /
Gewicht: 1,1 kg

Onze beoordeling

De Bosch GRO is de beste roterende multitool voor de professional. Bosch staat bekend om hun hoge kwaliteit machines die lang mee gaan en goed presteren en ook bij deze roterende multitool is dat zeker het geval. Deze multitool scoort vooral hoog op gebruiksvriendelijkheid: Licht gewicht, op accu en een comfortabel ontwerp.

Vermogen
5/5
Accu
5/5
Gewicht
5/5
Vibratiepreventie
4.5/5
Totaal score
4.7/5

Beste roterende multitool: Budget

VONROC multitool
  •  
Budget

We sluiten deze lijst af met de ideale roterende multitool voor de mensen op budget, de VONROC. Deze machine komt met 40 accessoires waar je direct mee aan de slag kan zonder extra aankopen. De machine wordt gevoed door een netstroom kabel en heeft dus een aangename constante stroomtoevoer. Het lichte gewicht van 1,6 Kg maakt deze VONROC aangenaam in gebruik. De netstroom kabel van 1,8 meter is aan de krappe kant en kan je beperken in je bewegingsvrijheid.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Roterende multitool
Productnaam: VONROc
Vermogen: 160W
Stroomtoevoer: netstroom
Lengte kabel: 1,8 m
Toerental: 8.000-35.000 rpm
Trilwaarden: /
Aantal accessoires: 40
Gewicht: 1,6 kg

Onze beoordeling

De VONROC multitool vindt een mooie balans tussen kwaliteit en prijs. Deze machine geeft je een aangename gebruikservaring dankzij zijn gewicht en accessoires. De kracht van de machine is ook zeker niet mis met een maximum toeren van 35.000 rpm.

Vermogen
4.5/5
Toeren
4.5/5
Gewicht
4.5/5
Vibratiepreventie
3.5/5
Totaal score
4/5

Lees ook:

Email
Print
Facebook
WhatsApp