Search
Close this search box.

Gereedschapreview.nl

Beste Deltaschuurmachine – Top 5

De beste deltaschuurmachine

De deltaschuurmachine is erg vergelijkbaar met de vlakschuurmachine. Deze machines differentiëren zich van andere schuurmachines door de driehoekige zool. Dit maakt het gemakkelijker om in hoeken en moeilijk bereikbare plekken te schuren, zoals bijvoorbeeld de hoeken van een raamkozijn.

Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een goede deltaschuurmachine te kunnen gebruiken. Daarom hebben wij de tijd genomen om een lijst samen te stellen van de beste deltaschuurmachine voor ieder type klusser. Zo kun je in één oogopslag bepalen welke deltaschuurmachine het beste bij jouw wensen past. 

Direct naar de Beste Deltaschuurmachine?

De deltaschuurmachine: belangrijk om te weten

Onze selectie van de beste deltaschuurmachines

Op dit moment wil je waarschijnlijk wat meer research doen om er achter te komen welke deltaschuurmachine de beste is voor jouw specifieke wensen. 
Om je in dit proces te helpen hebben wij al het broodnodige onderzoek voor je gedaan en deltaschuurmachines beoordeeld op basis van de beste prestaties, prijs, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Hieruit zijn vijf deltaschuurmachines duidelijk naar voren gekomen, die we onderverdeeld hebben voor klussers variërend van hobby-klusser tot de professional. 

Beste Deltaschuurmachine: Onze keuze

Bosch PDA 180 E
  •  
Onze keuze

De Bosch PDA 180 E is de alleskunner onder de deltaschuurmachines. Deze lichte (1,1 kg) en ergonomisch ontworpen machine is ideaal voor moeilijk bereikbare plekken en nauwkeurige klussen. Bosch levert 9 schuurbladen bij deze machine waarmee je meteen aan de slag kan. Dit model wordt aangedreven door een vermogende 180 W motor die een maximum toeren van 18400 omwentelingen per minuut genereert. Je kunt de aan/uit knop vastzetten om zo de machine te laten draaien zonder de knop in te duwen. 

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Deltaschuurmachine
Productnaam: PDA 180 E
Vermogen: 180 watt
Vormzool: Driehoekig
Zool : 90 x 90 x 90 mm
Gewicht: 1.1 kg
Maximum Toeren: 18400 omw/min
Snoerlengte: 2,5 m 

Onze beoordeling

De Bosch PDA 180 E is een heel complete deltaschuurmachine. Dit krachtige model beschikt over een 180 W motor en combineert die kracht met een aangenaam design. De machine is ontworpen om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. 

Vermogen
4.5/5
Zool
4.5/5
Gewicht
5/5
Totaal score
4.5/5

Beste Deltaschuurmachine: Hobbyklusser

Metabo FMS 200 Intec
  •  
Hobbyklusser

De hobbyklusser hoeft niet veel verder te kijken dan de Metabo FMS 200 Intec. Deze krachtige machine beschikt over een 200 watt motor die de zool 26.000 schuurbewegingen per minuut laat maken. De aan-en-uit knop is vooraan op het handvat gelokaliseerd voor optimaal comfort tijdens het werken. Deze deltaschuurmachine komt ook met een stofzak met filter zodat je stofvrij kunt werken. 

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Deltaschuurmachine
Productnaam: FMS 200
Vermogen: 200 watt
Vormzool: Driehoekig
Zool : 147 x 147 x 100 mm
Gewicht: 2,9 kg
Maximum Toeren: 26000 omw/min
Snoerlengte: 2 m 

Onze beoordeling

De Metabo FMS 200 Intec is een krachtige deltaschuurmachine. Deze ergonomische machine heeft een handige softgrip die je kunt bedienen met één hand. Daarbij maakt deze machine 26.000 schuurbewegingen per minuut dankzij de 200 watt sterke motor.

Vermogen
4.5/5
Zool
4/5
Gewicht
4/5
Totaal score
4/5

Beste Deltaschuurmachine: Semi-professional

BLACK+DECKER KA290LKA-QS
  •  
Semi-Pro

De BLACK+DECKER KA290LKA-QS is de beste deltaschuurmachine voor de semi-professional. Bij deze machine worden allerlei vellen schuurpapier en andere accessoires mee geleverd. Deze zijn passend bij het apparaat, zo hoef je niet te knippen of puzzelen maar kun je ze makkelijk erop zetten. De 220 watt motor biedt genoeg kracht om klussen snel te klaren. De KA290LKA-QS is een vrij bulky en zwaar model voor zijn soort, maar maakt dat goed met een goede gebruiksvriendelijkheid en een sterke motor.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Deltaschuurmachine
Productnaam: FMS 200
Vermogen: 220 watt
Vormzool: Driehoekig
Zool : 165 x 165 x 100 mm
Gewicht: 2,5 kg
Maximum Toeren: 13000 omw/min
Snoerlengte: 3 m 

Onze beoordeling

De BLACK+DECKER KA290LKA-QS is een erg degelijke machine. De zool is groot genoeg voor de grotere opgaves en met een maximum toeren van 13.000 schuurbewegingen per minuut is je klus zo klaar. Wel zou je last kunnen krijgen van de hoge trillingswaarde die deze deltaschuurmachine met zich mee brengt.

Vermogen
5/5
Zool
4.5/5
Gewicht
4/5
Totaal score
4.5/5

Beste Deltaschuurmachine: Professional

Metabo DSE 300 Intec
  •  
Professional

Voor de professional hebben wij de Metabo DSE 300 Intec uitgekozen. Deze machine geeft een ongebruikelijk grote vrijheid van beweging dankzij de 4 m lange snoer. De sterke 300 watt motor geeft je ook de optie om deze machine te gebruiken op grotere oppervlakten zonder daar veel tijd aan te verliezen. De zool is wat aan de kleine kant maar wel perfect ontworpen voor krappe hoeken. 

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Deltaschuurmachine
Productnaam: DSE 300
Vermogen: 300 watt
Vormzool: Driehoekig
Zool : 93 x 93 x 93 mm
Gewicht: 1,3 kg
Maximum Toeren: 22000 omw/min
Snoerlengte: 4 m 

Onze beoordeling

De Metabo DSE 300 Intec is echt een machine voor de professional of voor klussers die hoge kwaliteit zoeken in een deltaschuurmachine. Dit lukt deze machine dankzij zijn 300 watt sterke motor die een maximum toeren van 22000 omw/min levert. Ook is het een aangename machine, vooral door zijn design en de 4 meter lange snoer.

Vermogen
5/5
Zool
4.5/5
Gewicht
5/5
Totaal score
5/5

Beste Deltaschuurmachine: Budget

Einhell TC-DS 19
  •  
Budget

De Einhell TC-DS 19 is onze keuze voor diegen met een beperkt budget. Deze ergonomisch ontworpen machine hanteert een lage prijs, maar biedt nog steeds veel. De motor beschikt over een vermogen van 190 watt die een maximum toeren van 10.000 schuurbewegingen per minuut produceert.  De korte snoer van 2 meter beperkt de bewegingsruimte tamelijk. 

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Type: Deltaschuurmachine
Productnaam: TC-DS 19
Vermogen: 190 watt
Vormzool: Driehoekig
Zool : 90 x 90 x 90 mm
Gewicht: 1,2 kg
Maximum Toeren: 10000 omw/min
Snoerlengte: 2 m 

Onze beoordeling

De Einhell TC-DS 19 is een goedkoper alternatief voor de beste deltaschuurmachines. Deze machine geeft je alles wat je nodig hebt zonder baanbrekende marges. De 190 watt motor biedt je genoeg kracht voor de klussen om en rond het huis. Daarnaast is deze machine comfortabel genoeg om ook langdurig gebruikt te worden.

Vermogen
4/5
Zool
4/5
Gewicht
4.5/5
Totaal score
4/5

Bekijk ook:

Email
Print
Facebook
WhatsApp