Search
Close this search box.

Gereedschapreview.nl

Beste Steekwagen – Top 5 in 2023

De beste steekwagen

Iedereen kent de steekwagen wel, het is een van de meest gebruikte accessoires om zware voorwerpen of dozen te verplaatsen. Een goede steekwagen hebben is dan ook essentieel binnen elk huishouden en al helemaal bij klussers. Het is ideaal bij verhuizen of verbouwingen en dient ook een algemeen nut bij klussen.

Wij begrijpen dat de beste steekwagen vinden voor velen mensen best moeilijk kan zijn. Er zijn verschillende formaten en soorten steekwagens. Daarom hebben wij alle belangrijke eigenschappen van steekwagens opgesomd, zodat je moet weten waar je op moet letten bij de aanschaf. Daarnaast hebben we ook een top 5 lijst van de beste steekwagens op de huidige markt.

Direct naar de Beste Steekwagen?

De steekwagen: belangrijk om te weten

Onze selectie van de beste steekwagens

Op dit moment wil je waarschijnlijk wat meer research doen om er achter te komen welke steekwagen de beste is voor jouw specifieke wensen. 
Om je in dit proces te helpen hebben wij al het broodnodige onderzoek voor je gedaan en steekwagens beoordeeld op basis van de beste prestaties, prijs, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Hieruit zijn vijf steekwagens duidelijk naar voren gekomen, die we onderverdeeld hebben voor klussers variërend van hobby-klusser tot de professional. 

Beste Steekwagen: Onze keuze

KREATOR KRT670304
  •  
Onze keuze

Onze keuze voor de beste steekwagen gaat naar de KREATOR KRT607304. Deze handige tool is ideaal voor mensen die verhuizen en veel bezig zijn met spullen te vervoeren. De dikke gripbanden zijn perfect voor verschillende soorten terrein. De ergonomische handgrepen zorgen ervoor dat deze wagen niet zomaar uit je handen valt. Met behulp van het hefboomeffect kun je maximaal 200 kg. dragen. Daarnaast is de hoogte van 145 cm is aangenaam hoog.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Productnaam: KRT670304
Max. draagkracht: 200 kg.
Laadvlak: 205 x 300 mm
Hoogte: 145 cm
Materiaal: Aluminium

Onze beoordeling

De KREATOR KRT670304 is een complete steekwagen. Hij is in vele opzichten prima te gebruiken. Je moet wel zelf de banden oppompen, dit kan een kleine drempel zijn.

Draagkracht
4.5/5
Hoogte
4.5/5
Gebruiksvriendelijkheid
4.5/5
Totaal score
4.5/5

Beste Steekwagen: Hobbyklusser

VONROC Steekwagen
  •  
Hobbyklusser

Deze opvouwbare steekwagen van VONROC is onze selectie voor de hobbyklusser. De maximale draagkracht van 80 kg. is niet uitmuntend, maar deze VONROC is vooral ontworpen als een compact en licht accessoire. De hoogte van 96 cm is aan de kleine kant, dit komt vooral door de optie om deze wagen op te vouwen. Het overgrote deel van dit accessoire is gemaakt uit plastic, maar er zijn ook stukken aluminium terug te vinden.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Productnaam: VONROC Steekwagen
Max. draagkracht: 80 kg.
Laadvlak: 38,7 x 28 cm
Hoogte: 96 cm
Materiaal: Plastic

Onze beoordeling

En nu hebben we de steekwagen van VONROC voor de hobbyklusser. Deze steekwagen is vooral ontworpen voor compactheid en gemak. Echt zware dingen kun je niet optillen met dit accessoire.

Draagkracht
3/5
Hoogte
3/5
Gebruiksvriendelijkheid
5/5
Totaal score
3.5/5

Beste Steekwagen: Semi-professional

STANLEY SXWTD-FT521
  •  
Semi-Pro

De STANLEY SXWTD-FT521 snoept de plek voor de Semi-prof weg. Dit doet hij vooral met zijn unieke trappeneigenschap: door de 6 wielen kan hij makkelijk trappen opgeduwd worden en dus ook dingen naar verschillende etage’s brengen. Daarbij is dit accessoire van staal gemaakt, dit maakt hem een stuk steviger maar zorgt er ook voor dat dit accessoire een stuk zwaarder is dan andere steekwagens.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Productnaam: SXWTD-FT521
Max. draagkracht: 120 kg.
Laadvlak: 30 x 29 cm
Hoogte: 112 cm
Materiaal: Staal

Onze beoordeling

De semi-prof gaat alles wat hij nodig heeft vinden in de STANLEY SXWTD-FT521. Deze zware maar handige steekwagen is ideaal voor zware klussen met verschillende etages en veel verplaatsing.

Draagkracht
4/5
Hoogte
4/5
Gebruiksvriendelijkheid
3.5/5
Totaal score
4/5

Beste Steekwagen: Professional

Stanley SXWTI-HT514
  •  
Professional

Voor de professional hebben wij de Stanley SXWTI-HT514. Deze stevige steekwagen is een echte krachtpatser, daardoor kan hij ook 200 kg tillen. De hoogte van 123 cm is prima en geeft genoeg ruimte voor zowel lange als kleinere personen.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Productnaam: SXWTI-HT514
Max. draagkracht: 200 kg.
Laadvlak: /
Hoogte: 123 cm
Materiaal: Aluminium

Onze beoordeling

De Stanley SXWTI-HT514 is een perfecte steekwagen voor de professional. Het aangename formaat biedt genoeg ruimte voor iedereen. Het enige nadeel is het gewicht van dit accessoire. 

Draagkracht
5/5
Hoogte
4.5/5
Gebruiksvriendelijkheid
4.5/5
Totaal score
4/5

Beste Steekwagen: Budget

GS Quality Products Steekwagen
  •  
Budget

De steekwagen van GS Quality Products steekwagen is een perfect evenwicht tussen prijs en kwaliteit. Ook deze steekwagen is opvouwbaar, maar daarom draagt hij ook enkele nadelen die we ook hebben gezien bij andere opvouwbare steekwagens. Onder andere is de draagkracht relatief laag, en is de hoogte vrij laag. Het materiaal is aluminium en dat biedt wel wat extra stevigheid.

Voordelen

Nadelen

Specificaties

Productnaam: GS Steekwagen
Max. draagkracht: 65 kg.
Laadvlak: /
Hoogte: 100 cm
Materiaal: Aluminium

Onze beoordeling

GS Quality Products vindt een prima evenwicht tussen kwaliteit en prijs in deze steekwagen. Hij biedt alles en meer wat je voor deze prijs kan verwachten, maar heeft ook een aantal nadelen bij draagkracht en hoogte.

Draagkracht
3/5
Hoogte
3/5
Gebruiksvriendelijkheid
4/5
Totaal score
3.5/5

Bekijk ook:

Email
Print
Facebook
WhatsApp